Elektronica ontwikkeling

Elektronica ontwikkelen voor toepassing in producten begint met het specificeren van de eigenschappen en toepassing van het product waar het onderdeel van is.

Ontwerp: van idee naar product

Wij kunnen u helpen bij elke fase van de productontwikkeling. Maar natuurlijk is het ook mogelijk dat wehet gehele traject van concept tot eindproduct voor u verzorgen.

Ieder idee kun je vertalen in talloze ontwerpen. Elk ontwerp zal daarbij in meer of mindere mate voldoen aan de gestelde eisen. Om een ontwerp optimaal te laten aansluiten op het product is het belangrijk om alle eisen waaraan het moet voldoen in kaart te brengen. Realisatie van het idee begint daarom met het samenstellen van een pakket van eisen waaraan het product moet voldoen om exact helder te krijgen wat de elektronica moet kunnen. Op basis van de uitkomsten daarvan voorzien we u van advies en maken we een ontwerp op maat dat naadloos aansluit op de toepassing in uw product.
 
Meestel blijkt het eissenpakket niet statisch te zijn. Gaandeweg het traject onstaan er nieuwe ideeën die van invloed zijn op het ontwerp. Ook kan een ontwerp zo complex zijn dat het niet in één keer te bedenken is. Dan zijn er meerdere iteraties van het ontwerp nodig om het te vervolmaken en te zorgen dat het aan alle eisen voldoet.
Adres

Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

Contact

T: +31 (0)35 712 33 90
M:+31 (0)6 169 54 549 
E: info@lapisit.nl

Over ons

Lapis IT - Internet Of Things ontwerpt, ontwikkeld en produceert ruim 20 jaar PCB's en printplaten in enkele stuks en grote partijen.